Glædelig Påske! Vi holder lukket fra den 28. marts til den 1. april 2024, men vi står klar til at hjælpe dig på telefonen!

Opladning

Overgangen til at eje en elbil kan for nogen resultere i ændringer af vaner og rutiner. Hos KildeBiler ønsker vi at give dig den bedst mulige start på din nye tilværelse som elbilsejer. Som Norlys partner kan vi tilbyde dig en attraktiv ladeløsning til din nye elbil. Derudover har vi samlet nogle af vores mest værdifulde anbefalinger til gavnlige apps, som kan hjælpe dig med at finde din nærmeste ladestander samt optimere din rejseplanlægning.

Norlys partner

Hos KildeBiler i Randers har vi indgået et partnerskab med Norlys omkring deres ladeløsning til elbiler.

Norlys tilbyder en intelligent og brugervenlig ladeboks, og så vælger du selv, om du ønsker at leje eller købe din ladeboks.

Når du vælger at leje din ladeboks er det til en lav startpris efterfulgt af en fast månedlig lejepris. Alternativt, hvis du beslutter dig for at købe din egen ladeboks, vil startprisen være højere sammenlignet med leje, men til gengæld vil den månedlige pris være lavere.

Hos KildeBiler står vi klar til at give dig en optimal start på opladningen af din nye elbil. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information omkring vores Norlys-partnerskab, og hvordan det kan gavne dig.

Apps til din elbil

Vi ved, at det ikke altid er nemt at vide, hvor den nærmeste ladestander er parkeret. Og vi ved, at det nogle gange kræver lidt hjælp, når man skal planlægge den mest optimale rute, hvor man er sikker på, at ens elbil kan blive ladet op på vejen.

Men der er heldigvis hjælp at hente. Hos KildeBiler anbefaler vi fire forskellige apps, som du nemt og hurtigt kan downloade på både Google Play og App Store:

De giver dig mulighed for at få et overblik over de forskellige udbydere og og ladestationer på tværs af landegrænser. Flere af dem kan vise dig frem til din destination, og gør det tydeligt med de mange filtre, hvor du undervejs kan få dit batteri ladet op.

Med de forskellige apps er du derfor aldrig i tvivl om, hvor og hvornår du kan få ladet din elbil op, når du er på farten.

Vil du vide mere?

Hos KilderBiler i Randers er vi eksperter i viden om opladning af elbiler. Så hvis du er nysgerrig på de forskellige muligheder for at få ladet din elbil op, eller hvis du har spørgsmål eller bekymringer ift. opladning – så vil vi med glæde besvare dine spørgsmål.
Du kan kontakte os her.