Glædelig Påske! Vi holder lukket fra den 28. marts til den 1. april 2024, men vi står klar til at hjælpe dig på telefonen!

Finansiering af din bil

Hos KildeBiler i Randers tilbyder vi attraktive finansieringsmuligheder gennem vores partnerskaber med både AL Finans og Santander Consumer Bank.

Vores samarbejde med AL Finans og Santander Consumer Bank gør det muligt for os at tilbyde hurtig, pålidelig og billig finansiering til vores udvalg af biler.

Med mange års erfaring indenfor branchen har vi arbejdet med finansiering af biler på mange forskellige måder og til forskellige behov. Vi er meget gerne behjælpelige med at finde den optimale løsning til dig.

AL Finans

AL Finans, som er datterselskab af Arbejdernes Landsbank, har været en stabil aktør på markedet siden 1935. AL Finans tilbyder fordelagtige finansieringsløsninger og er særligt specialiserede inden for finansiering af biler, motorcykler og campingvogne. Ved at vælge et billån gennem AL Finans opnår du:

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har i mange år været førende på det danske marked indenfor finansieringsløsninger til biler. Du kan derfor også forvente nogle af markedets mest fordelagtige priser og vilkår. Ved at finansiere din bil gennem Santander tilbydes følgende fordele:

Har du brug for hjælp?

Vi ved, at valget af finansiering for mange er en vigtig beslutning. Vi ønsker derfor at sikre, at du træffer den bedste beslutning baseret på dine ønsker og behov. Har du behov for vores rådgivning? Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Du er altid velkommen til at komme forbi vores bilhus i Randers eller kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du finder vores kontaktoplysninger lige her.