Glædelig Påske! Vi holder lukket fra den 28. marts til den 1. april 2024, men vi står klar til at hjælpe dig på telefonen!

Om KildeBiler

Fortællingen om KildeBiler starter i et helt andet bilfirma, hvor Claus og Jacob bliver kollegaer. Som tiden går, finder de ud af, at de kan og vil mere, og de etablerer en virksomhed, der eksporterer brugte biler ud af Danmark til Syd- og Østeuropa, Afrika og Asien.

Virksomheden starter i det små, med Jacob, der arbejder ud af bagenden på en varevogn, hvilket betyder, at han skal køre hjem på sit private kontor hver gang han skal printe en faktura.

Tiden går og virksomheden vokser. KildeBiler får et stort netværk af bilforhandlere og kunder i hele Danmark og Europa, og pludselig er der flere og flere biler, der ender med ikke at blive eksporteret, men i stedet bliver solgt til danske kunder.

Claus og Jacob vælger at bygge den udstilling, du møder på Logevej i dag, og Claus siger sit job op som salgschef hos en anden lokal forhandler. KildeBiler er nu et helt nyt bilhus, men med mange års erfaring fra bilbranchen og stadig med eksport som en vigtig del af forretningen.

Som årene går, fylder eksportdelen mindre og mindre, og med elbilernes stigende popularitet tog vi for få år siden en stor beslutning, og tømte lagret for alt hvad der ikke er el- eller hybridbiler.

Service og kundepleje er essentielt for vores forretning og for at kunne yde den bedste service, ønsker vi at specialisere os i det vores kunder efterspørger – nemlig elbiler!

Vi har mange års erfaring i alt, hvad der har med finansiering, vedligehold og forsikring af biler at gøre, og vi har de seneste år sørget for at følge udviklingen, så vi altid er opdaterede, også når det kommer til opladning, app-styring og alt det nye, der er begyndt at følge med det at være bilejer i Danmark. Og det er netop derfor, at du i dag får den bedste vejledning i købet og ejerskabet af en elbil i Harridslev få kilometer nordøst for Randers.

Velkommen hos Kildebiler!

Jacob Grøn

Indehaver / Sælger
mail@kildebiler.dk

Claus Tovgaard

Indehaver / Sælger
ct@kildebiler.dk